Haa, löysin Feniin blogista mukavalta kuulostavan haasteen, jonka ajattelin tehdä. Välttelen varsinaisen postauksen kirjoittamista näin, aiheesta ei nimittäin ole aavistustakaan. Joku sais kyllä vähän vihjailla, mistä voisin kirjoittaa.

1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?
Nimimerkkihän on sama kuin blogin nimikin. Ja nimen selitin heti ensimmäisessä postauksessani. Muistin virkistykseksi todettakoon, että nimi tulee eräästä jännärikirjasta jossa murhaajaa kutsutaan nimellä Cupido. Kirja sattui olemaan pöydälläni, kun blogin aloittamisen keksin, joten varastin nimen siltä.

2. Miksi aloitit bloggaamisen?
Löysin eräältä keskustelupalstalta Feniin aloittaman viestiketjun, jossa kyseltiin ihmissuhdeblogien perään. Sitä kautta löysin Ikisinkun ja luettuani sitä päätin että hitot, nyt toteutan päässäni pyörivät ajatukset blogista kun aihekin piirtyi vähän selkeämpänä mieleen kuin ennen.

3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?
Ikävintä on tähän mennessä olleet vain satunnaisesti päässäni pyörivät pohdinnat siitä, mitä kävisi jos joku tuttu löytäisi blogini ja tunnistaisi minut. Erityisesti tietysti panikoin sitä, jos Herra joskus eksyy tänne.. Ja parasta, hmm. Kun tuo luku kävijälaskurissa hitaasti kasvaa koko ajan ja tiedän, että joku oikeasti lukee näitä vuodatuksiani. En ole koskaan ollut kovin luottavainen kirjoitustaitojeni suhteen ja siksi on ollut kiva huomata, että kirjoitan ainakin sen verran kiinnostavasti että jotkut jaksavat seurata tätä blogia säännöllisesti ja satunnaisetkin kävijät lukevat useampia postauksia, ainakin Google Analyticsin mukaan.

4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2009?
Uskon, että jatkan samaa rataa. Toisinaan jaksan päivitellä useammin, toisinaan harvemmin. Aihepiiri saattaa muuttua hienoisesti kotoamuuton jälkeen, kun panikoin lähinnä day-to-day-selviytymistä, mutta uskoisin jatkossakin pääasiassa käsitteleväni parisuhteita ja niiden vaikeutta. Herran kanssa säätö jatkuu varmasti (varsinkin, kun tulen muuttamaan hänen kotikaupunkiinsa) , joten jos en enää keksi mitään yleistä asiaa niin vuodatan vain omia suhdesotkujani.
Blogin alkuperäinen tarkoitushan oli purkaa ajatuksia jonnekin, kun ei kavereillekaan kehtaa koko ajan vuodattaa, joten tulevaisuuskin näyttää aika turvatulta.