Miksi uusien ihmisten tapaaminen pelottaa? Ja toisinaan tuttujenkin tapaaminen on jännittävää? Jo soittaminen voi pelottaa hirveästi.

Tapaan huomenna kaksi tuttua, joihin olen netin ihmeellisessä maailmassa tutustunut ja joita en ole koskaan ennen nähnyt IRL, jännittää vaikka tiedänkin että tulemme varmasti hyvin juttuun ja alkoholi helpottaa jutun juuresta kiinni saamista. Lisäksi keräsin äsken melkein tunnin rohkeutta, jotta uskalsin soittaa eräälle kaverilleni, jota en ole yli vuoteen nähnyt enkä ole ollut juuri missään muissakaan yhteyksissä. Ja hänet olisi tarkoitus tavata sunnuntaina, sekin jännittää. Tullaanko me enää juttuun ? Mistä me puhutaan ? Missä me nähdään ? Mitä tehdään, miten kauan ollaan jossain ?

Ja jotta jännittävät tapaamiset tänä viikonloppuna eivät jäisi noihin kahteen, tapaan Herran huomenna. Ehkä. Herran pitäisi tekstailla tänä iltana, jotta voisimme sopia yksityiskohdista ja siitä, missä tavataan ja monelta. Siksi hypinkin pari metriä ilmaan joka kerta, kun saan viestin. Toistaseksi ei ole kuulunut miehestä mitään, voihan olla ettei kuulukaan. Joka tapauksessa päätin, että minähän en hänen peräänsä tekstaa. Jos Herrasta ei kuulu tänään tai huomenna aamulla mitään, sitten jää hänen lukiokirjansa ja laskimensa myymättä ja pikkuveljeni saa hankkia kirjansa kaupasta. En jaksa aina vain odotella, milloin Herraa sattuisi kiinnostamaan myydä kirjansa..

Voiko hymiöistä ja vitseistä muuten päätellä jotain ? Ei varmasti tule taaskaan yllätyksenä kenellekään, etten ymmärrä miehiä. Herra on satunnaisissa tekstiviesteissään noihin kirjoihin liittyen ollut koko syksyn lyhytsanainen, vakava ja hymiöitä ei ole vahingossakaan näkynyt. Toissayönä heräsin kuitenkin tekstiviestiin (taas, tästähän alkaa tulla tapa) ja vaikka ensimmäinen viesti olikin kirjoihin liittyvä, Herra ei lopettanutkaan tekstailua minun tylyyn viestiini vaan alkoi kysellä kuulumisia ja kertoi omista kuulumisistaan kysymättäkin ja vastaili jokaiseen viestiini, jopa "jep","nii"-tyylisiin.. En ymmärrä noin äkillistä tyylinvaihdosta, sillä vielä maanantaina Herra oli melko tyly tekstaillessamme.. Miehet.