Olipas aktiivinen aloitus blogille, kaksi ensimmäistä päivää jaksoin kirjoittaakin jotain ja sitten tuli jo tauko. Mutta puolustaudun sillä, että olin Assyilla. Ei siellä voinut kirjoitella, koska a) pelasin niin tiivisti etten olisi missään välissä ehtinyt keskittyä kirjoittamiseen ja b) olkapäilleni olisi kasvanut silmät siinä samassa, kun olisin avannut selaimen ja alkanut kirjoittaa pidempää juttua.

 

Koin elämäni järkytyksen saapuessani pikkuveljeni ja parin yhteisen kaverimme kanssa konepaikkojemme luo viime torstaina. Entuudestaan tuntematon kaverin kaveri oli jumalattoman komea ja suorastaan syötävän suloinen käytökseltäänkin. Se järkyttävä totuus selvisi vasta myöhemmin kaupassa, kun valitin haluavani siideriä. Tämä suloisuus nimittäin totesi, että hänellä on vielä neljä vuotta täysi-ikäisyyteen. Tuli ihan pedofiiliolo.

 

Herra X pyöri päässäni ihan liikaa Assyjen aikana. Välimatkasta johtuen emme siis samassa kaupungissa ole kuin äärimmäisen harvoin ja juuri Assyjen aikaan olisimme olleet.. Jos siis en olisi paennut Helsinkiin.

 

En löytänyt Assyilta ketään kivaa kaukana asustelevaa miehekettä vaikka kovasti koitin katsella. Tosin tuli vahvistettua se mielipide, että tulevalla miehelläni pitää olla parta. Sellainen siisti ja tyylikäs leukaparta, ei tosiaankaan mitään kasvillisuutta joka peittää koko leuan ja posketkin. Luultavasti partafetissini johtuu Herra X:stä, jolla jo peruskouluajoilta on ollut juuri täydellinen parta. Ehkä siinä on myös syy, miksei herra Smiley kiinnostanut niin paljon että seurustella haluaisin. Hänellä nimittäin ei ollut parrasta jälkeäkään.