Sain vihdoinkin aikaiseksi kaivella nettiä uuden blogipohjan toivossa ja löytyikin ihan liikaa mahtavia pohjia. Lopulta, pitkällisen mietinnän jälkeen, pohja löytyi täältä. Valitsin tämän pohjan, koska kuva ilmaisee tämänhetkisen fiilikseni täydellisesti ja lisäksi kuvassa olevassa henkilössä on melkoisesti samaa näköä C:n kanssa. Ja uuden pohjan kunniaksi ajattelin samalla valottaa teille hieman, miltä C täällä blogin toisella puolella oikeasti näyttää.

Kiinnitin huomion tähän pohjaan juuri kuvan kynsien takia. C:ltä nimittäin löytyy parhaillaan täsmälleen samanväriset kynnet, pidemmät tosin. Yleensäkin pyrin pitämään kynteni aina lakattuina, väreinä on aina joko tumman violetti tai kirkkaanpunainen. Herran tekosia tuo mieltymykseni punaiseen, lievän painostuksen alla sitä ensimmäisen kerran kokeilin ja ihastuin. Herran ansiota on myös se, että en nykyään leikkaa kynsiäni kuin silloin jos ne lohkeavat. Lähinnä muotoilen viilalla, pituutta en vähennä mitenkään. Joten yleensä kynteni siis ovat melko pitkät, viime viikolla kaverin mittausten mukaan 1,5cm.


Myös kuvan henkilön silmät ovat kuten C:llä, hieman kirkkaammat vain. Täältä löytyy myös vihreät silmät ja kelpaisi kyllä noin huomiotaherättävä väri. C:n silmät ovat hieman tummemmat ja iiriksen ympärillä on kummallinen keltainen tai kultainen rengas, sen koko vaihtelee valon mukaan.


Hiusten värikin täsmää, blondi on C:kin. Ei tosin noin vaalea vaikka haluaisikin. Luonnollinen hiustenväri olisi suomalaisille tuttu maantienharmaa, joten tällä hetkellä löytyy hieman sen väristä juurikasvua. Muu pehko on pohjaväriltään erittäin vaaleanruskeaa (vaaleusaste 9, jos sanoo mitään) ja päällä on reilusti aivan blondeja raitoja (vaaleusastetta 10 siis). Tämä on ensimmäinen kertani blondina, olin vielä viime keväänä brunette. Odotan jo ensi syksyä, jolloin on suunnitelmissa räväyttää kirkkaanpunaisilla hiuksilla (ajatelkaa nyt miten hyvin punainen näkyy blondin päälle laitettuna!) ja siirtyä niistä sitten mustiin. Pitäähän kaikki "perushiusvärit" testata.


Pituutta C:ltä löytyy 162,5cm eli melko lyhyt olen. Sitä tosin koitan kompensoida korkokengillä, joihin yritän päkiöitäni totuttaa. Vaikka koko kesän kävelin 7cm koroilla ja nyt syysnillkureissa korkoa on 2cm vähemmän, pidemmät kävelytuokiot eivät onnistu edelleenkään.
Odotan mielenkiinnolla talvea, kun käyttöön tulevat taas 8cm korkeat talvisaappaani.

Olen melko sopusuhtainen, en laiha mutta en lihavakaan. Painoindeksi pyörii kai jossain 20 tienoilla. Olen viime aikoina lihonnut muutaman kilon, mutta toisaalta se ei näy missään muualla kuin rintavarustuksessani.
Vielä vuosi sitten kaksoset (mukahauska nimitys komedialeffoista) olivat kokoa B, nyt on C jo jäänyt pieneksi.. Näihin on ihana viha-rakkaussuhde. Toisaalta on kiva pukea päälle tietynlaisia vaatteita ja tietää, että ne näyttävät päälläni paremmalta ison rintavarustuksen ansiosta. Mutta toisaalta ei ole kovin hauskaa yrittää luoda katsekontaktia vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa, kun tämän katse vaeltaa jossain leukani alapuolella.

Pukeutumistyylini vaihtelee paljon päivittäin, mielialan mukaan. Toisinaan jaksaa jopa laittautua, änkeytyä korkokenkiin silläkin uhalla ettei seuraavana päivänä pystykään kävelemään mihinkään ja laittaa päälle naiselliset vaattet vaikka niissä aina ulkona jäätyykin. Toisaalta on aamuja, jolloin vain kiskon jalkaani miestenosastolta ostetut hieman liian isot, lököttävät, harmaat collegehousut ja heitän niskaani viime kesän huippuostoksen, hitusen liian ison (en selvästikään osaa ostaa sopivia vaatteita) Amorphis-bändihupparini. Näinä päivänä näytän siis wannabe-hopparilta, wannabe-etuliitteen voisi jättää pois jos ostaisin huppariksi jonkun muun kuin metallibändin bändipaidan.

Siinä kai C:n ulkonäön tärkeimmät aspektit.

Miten teillä muuten näkyy uusi pohjani? Linkkien kuuluisi olla valkoisia, mutta minulla ne näkyvät sinisinä kuten edellisenkin pohjan kohdalla. Ainoastaan tekstiä kirjoittaessa ja esikatseluun mennessä linkit näkyvät kuten kuuluisikin..