En ymmärrä mihin kaikki aika taas kuluu.. Koulun alettua ollut kamala kiire koko ajan vaikka koulutehtäviä en ainakaan ole tehnyt. Ehkä kaikki aikaa menee vakkarisivujen lukemiseen enkä ehdi itse kirjoitella mitään.

 

Viikonloppuna mökkeillessä tämä känniääliö päätti tekstata Herra X:lle, vaikutti tosi hienolta idealta.. Aamuyö, pari promillea alkoholia veressä ja kännykkä ei ole hyvä yhdistelmä. Ja mitäpä muuta siitä seurasi kuin loputtomasti päänvaivaa sen suhteen, miten tulkittaisiin lause "Koitetaan saada unta." Tarkoittaako se nyt sitten Herraa ja uutta naistaan (jonka olemassaolosta en tiedä mitään enkä stalkkaamalla löytänyt mitään todisteita, että sellainen olisi olemassa), joka luki Herran olan yli minun kirjoitusvirheiden höystämiä selostuksiani? Vai minua ja Herraa, totesin nimittäin olevani aika kovasti päissäni?

 

Sunnuntaina tuli todistettua, että maailmasta löytyy hyvännäköisiä miehiä! Sittenkin! Meinasin pyörtyä tai vähintäänkin läähättää kuin koira, kun ohitseni kulki mies varustettuna irokeesilla, kulmakorulla ja täydellisellä leukaparralla. Jos Jumala olisi olemassa, se olisi juuri tuon näköinen.